Arbetsdag intervju: Inblicken från en djup företag cloudist

Vi tänker ofta om cloud computing som synonymt med konsumentorienterade tjänster på webben. I själva verket, så gott som alla de största företag mjukvaruföretag har ambitiösa planer på att leverera moln programvara.

Moln, moln mjukvarutillverkaren Coupa filer för $ 75.000.000 IPO, Enterprise Software,? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

I den här videon intervju Aneel Bhusri, co-VD för arbetsdag, ger en inblick i sin syn på företagets moln programvara och konsumenten Internet. Arbetsdag vision är att sälja affärssystem som konkurrerar direkt med Oracle och SAP. Under intervjun Bhusri karakteriserar Arbetsdag som en “ERP byte” företag, vilket ytterligare belyser intensiteten i sin konkurrens med de etablerade aktörerna.

Det är intressant att höra Aneel diskutera lärdomar från sin erfarenhet i branschen. Vid ett tillfälle, frågar intervjuaren om en eventuell framtida förvärv från Oracle

Intervjuare: När du är ett publikt bolag, vad är att stoppa Larry Ellison från att komma runt och knackar på dörren [som han gjorde i det förflutna, förvärva People]?

Bhusri: Han kan knacka på dörren, men det kommer att vara låst. Mellan Dave [Duffield] och jag att vi kommer att kontrollera väl mer än femtio procent av bolaget.

Som en molnbaserad ERP-leverantör sälja till de största företagen, Arbetsdag kombinerar företag med en stark nick mot konsument Internet känslor. Samtalet är tankeväckande och engagerande, vilket gör den här intervjun mycket givande för alla som är intresserade i affärssystem och molnet.

Cloud mjukvarutillverkaren Coupa filer för $ 75.000.000 IPO

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner