Återställ på stora datamängder – eller missa den stora förändringen

Big data genomgår stora förändringar, men de flesta företag saknar det eller bara gripa vid kanterna.

Min kollega Fatemeh Khatibloo och jag har just avslutat en omfattande studie av stora uppgifter fenomen. Vi hittade en välbekant mönster: business förvirring i ansiktet av aktern varningar om farorna med stora data och leverantörs sponsrade papper framhäva dess fördelar. Här är vad vi hittade gömd under surr.

Överallt ser vi finner vi företag som använder mer varierande, smutsigare och större datamängder att förbli konkurrenskraftiga i en ålder av kunden – som konsumtionsvaror företag som tilldelats marknadsföring dollar baserat på influensatrend förutsägelser och olje- och gasbolag som används väder data för att förutsäga isberg flöden och utöka sin borrning säsong.

Smarta företag att hitta sätt att vända mer data till en konkurrensfördel. Om ditt företag inte får detta, kommer det inte vara ganska – med början i en inte alltför avlägsen framtid.

Teknik och arkitekter har inte råd att luta sig tillbaka och tror att deras Hadoop projektet kommer att leverera allt företagens behov. Inte heller kan du råd att tro att stora uppgifter är inte för dig eftersom du inte har så mycket data.

Varför? Eftersom “big data” är verkligen metoder och tekniker som stänger gapet mellan tillgängliga data och förmågan att vända dessa data till insyn i affärerna – insikten att ditt företag behöver för att överleva och frodas i en ålder av kunden. Fyra saker att förstå

Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform

Är detta en ålder av Big OLAP?

DataRobot syftar till att automatisera lågt hängande frukt uppgifter vetenskap

MapR grundare John Schroeder steg ner, COO för att ersätta

CIO som affärs katalysator – Roll, relevans och värde, SMB diskutera nuvarande status och framtida adoption planer ny teknik, 5 lektioner IT-ledare kan lära av Care utbyggnad misstag, statistiken av det: Management by mätning

Det är inte mängden data, det är vad du gör med det. Big data ger en HD-bild av ditt företag och dina kunders beteende och låter dig leverera personliga erfarenheter skala. Stora data slutligen underlag en strategisk tillgång – så vad är ditt företag gör för att bygga vidare på det? Hur kommer ni att använda denna nya tillgång att glädja kunder och pressa konkurrenter,? Du måste vidta åtgärder och utmana status quo. Big data framgång krävs att övervinna någon fart i fel riktning – till exempel chefer tendens att hamstra uppgifter eller saknar affärs nyfikenhet om vad kvantitativa insikter är möjliga. Det innebär också att företag måste ta ansvar för uppgifter och sluta göra uppgiftsfrågor “IT problem.” Du möter risker som du inte förstår. Big uppgifter ger ditt företag kraft att förstå kunder på ett sätt som inte varit möjligt tidigare. Men bara för att du kan betyder inte att du borde. Även den amerikanska federala regeringen är medveten om att stora datamängder innebär att politiken måste ändras för att skydda medborgarna. Hur kommer ditt företag att navigera risker och etiska situationer som presenteras,? Beskriva stora data med Vs är föråldrade och inte kan angripas. VS stora uppgifter har kört sin kurs, de var användbara när vi visste inte mycket om stora uppgifter, men att de inte längre inspirera till handling. Istället fokusera din förändringsarbete på att hålla de tre Cs i balans: en datadriven kultur, kompetens att utnyttja data som är mer varierande, smutsigare och större än du är van vid, och de tekniska möjligheter att sätta rätt insikter i händerna på dina kunder och anställda.

Socialt företagande, Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform, stora datamängder, är detta en ålder av Big OLAP,? Big Data Analytics, DataRobot syftar till att automatisera lågt hängande frukt uppgifter vetenskap, stora datamängder, MapR grundare John Schroeder steg ner, COO för att ersätta

Som data exploderar, så gör gamla sätt att göra affärer