Den outnyttjade potentialen av trådlös laddning för tabletter

Jag har för många prylar, det är en del av vem jag är och vad jag gör. Jag är inte ensam, men eftersom många av mina vänner har smartphones och surfplattor förutom bärbara datorer. Alla dessa prylar har en sak gemensamt, behovet av att dricka regelbundet från kraft väl att hålla på att driva. Att hålla alla dessa prylar laddade dagligen är uppriktigt sagt en smärta på patoot, och skulle vara mycket enklare om trådlös laddning tog någonsin ut som det ska.

För ett tag sedan jag hoppade på den trådlösa laddningsrörelse när jag plockade upp en Powermat för min HTC EVO 4G. Denna lilla matta låt mig bekvämt ställa in telefonen på sin yta och det skulle ta det rätt upp. Jag behövde inte försöka finagle lite microUSB kontakt för att ladda telefonen, bara ställa ner och gå därifrån. Detta var händerna nedåt den mest användbara smartphone tillbehör jag någonsin har ägt.

Flash fram till förra året och detsamma kan sägas om HP styrplattan och Touchstone docka. Detta tog trådlös laddning till nästa nivå, inte bara lätt toppade av batteri men tjänar som en stationär docka också. Tabletten kan användas som referens när man sitter i dockan laddning bort. Detta var den mest användbara tablett tillbehör jag har ägt.

Varför inte tablett beslutsfattare införliva trådlös laddning i fall som HP och styrplattan? Jag tror inte att det skulle ta upp så mycket utrymme / bulk, och förmodligen inte skulle lägga mycket till produktionskostnaderna. Dessa kostnader skulle täckas genom att sälja trådlösa laddställ / bryggor ändå.

Trådlös laddning för telefoner och tabletter verkar inte som en stor bekvämlighet tills du upplever det själv. Det finns något befriande varje gång du ställer in gadgeten på mattan eller docka. Du behöver inte krångla med dessa kontakter, och du behöver inte kontrollera att enheten är verkligen laddning. Du placerar helt enkelt tabletten på stativet och lämna den ensam.

Tablet beslutsfattare hastigt att ställa sin enhet bortsett från mängden, och denna funktion skulle säkert göra det. Jag tror att en bra genomförande av trådlös laddning på en tablett skulle tas emot väl av marknaden. Denna potential är orealiserade, väntar några smarta företag att hoppa på det.

Snabbt och enkelt sätt att förhindra laptop nätkablar nötning

Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik

Getac S410, först ta: En tuff, utomhus vänliga 14-tums bärbar dator

ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet

Bärbara datorer, snabbt och enkelt sätt att förhindra laptop nätkablar nötas, rörlighet, Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik, bärbara datorer, Getac S410, först ta: En tuff, utomhus vänliga 14-tums bärbar dator ; Bärbara datorer, ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet