Ostron kontrakt i limbo efter EDS regelrätt drag

Kubisk, en medlem av Transys konsortium som driver Londons Oyster smartkort kollektivtrafik, har lagligt begränsas av EDS, den andra stora medlem i konsortiet, från att ta över driften av hela Oyster systemet.

Detta följer komplexa avtalsförhandlingar av Transport for London (TfL), först med konsortiet, sedan med sina enskilda medlemmar.

Cubic har dock förmedlade en affär med TfL som ska besöksförbud lyftas, Cubic kommer att köra systemet, enligt en kubisk Securities and Exchange Commission (SEC) arkivering.

TfL meddelade förra veckan att den hade avslutat sitt kontrakt med Transys konsortiet, som består av Cubic och EDS, med hänvisning till “value for money” frågor som en faktor. Det meddelade idag att den har överklagat domstolsbeslutet som en del av en energisk försvara sin position.

EDS, en av parterna i TranSys konsortiet, har försökt att utmana upphandlings bestämmelser för det nya kontraktet. Transport for London är kraftfullt försvarar denna utmaning och har överklagat det interimistiska domstolsbeslut. Vi är fast beslutna att leverera bättre valuta för pengarna och att säkerställa en smidig övergång till en ny kontrakt från 2010. “, en Transport for London talesman berättade webbplatsen Storbritannien i ett uttalande.

Även TfL hade varit i förhandlingar med Transys, dessa förhandlingar bröt samman. Transys kontrakt avslutades, men konsortiet kommer att fortsätta att köra biljettsystem fram till 2010.

Förra veckan sjönk TfL att lämna uppgifter om förhandlingar med Transys. Men en SEC rapport, inlämnad på fredag ​​i USA, visade att TfL har förmedlade en affär med Cubic att vara den enda leverantören av systemet, men EDS har fått ett tillfälligt besöksförbud mot affären går vidare.

TfL dotterbolag Transport Trading Limited (TTL) i början av 2007 uttryckte en önskan om att få bättre villkor från Transys. TTL inlett diskussioner med Cubic och EDS under Transys paraply fram till februari 2008 sade SEC arkivering. Förhandlingar med EDS misslyckades, men lyckades med Cubic. Förhandlingar med Cubic och EDS fortsatte sedan som separata enheter. Förhandlingar med EDS misslyckades igen och igen var framgångsrik med Cubic, enligt ansökan. TTL förhandlade därefter med Cubic att utföra hela projektet, “både bevara tillgångar och tillhandahålla driftstjänster”, sade SEC arkivering.

Dessa förhandlingar var framgångsrik och ett nytt kontrakt som kallas Future Tickeavtalet (FTA) har upprättats enligt vilket Cubic skulle ge TTL med alla tjänster från 2010 till 2013 “arkivering fortsatte.” Det var TTL avsikt att underteckna detta avtal samtidigt med avslutande den befintliga Transys kontraktet.

Dock gick EDS till domstol och fick ett tillfälligt besöksförbud förhindra TTL från att underteckna ett kontrakt med enbart Cubic. Cubic sade i SEC ansökan som man tror detta besöksförbud kommer att hävas i slutet av 2008. En kubisk talesman bekräftade på torsdagen att föreläggandet hade beviljats ​​mot TTL, snarare än Cubic.

överenskommelse Brasilien och Storbritannien tecken tech innovation

Blockchain-as-a-service godkänd för användning i hela brittiska regeringen

Innovation, Brasilien och Storbritannien tecknar tech innovation, regeringen: Storbritannien, Blockchain-as-a-service godkänd för användning i hela brittiska regeringen, säkerhet, Dessa siffror visar cyberbrott är ett mycket större hot än någon trodde innan, säkerhet, Sakernas Internet säkerhet är fruktansvärda: Här är vad man ska göra för att skydda dig

Dessa siffror visar cyberbrott är ett mycket större hot än någon trodde innan

Sakernas Internet säkerhet är fruktansvärda: Här är vad man ska göra för att skydda dig