SAP räknar Indien tillväxten tillbaka på rätt spår med “bra pipeline” i 2014

SAP förväntar sig Indien tillväxten att vara tillbaka på rätt spår genom nästa år efter att ha lidit en besvikelse tredje kvartalet på grund av makroekonomiska utmaningarna,. Även om det avböjde att avslöja detaljer på marknaden, SAP berättade webbplatsen Indien och Australien var bland de lågpresterande enheter i Asien Pacific och Japan (APJ) marknaden för de tre månader som avslutades september,. Den APJ marknaden, återvände, tillväxt, publicera en 1 procent ökning i intäkter från mjukvara och moln abonnemang (IFRS) på € 198.000.000 (US $ 270.000.000). Detta bidrog till att lyfta, totala intäkter, med två procent på årsbasis till 4 miljarder € (US $ 5,4 miljarder euro), med en nettovinst på € 762.000.000 (US $ 1,04 miljarder euro).

Valutadeprecieringen påverkat både vår översta raden och nedersta raden i Q3 i Indien negativt “, säger Steve Watts, vd för SAP Asien-Stillahavsområdet Japan Han tillade varje företag i Indien såg viss tvekan och oro bland kunderna, som kan ha,. Skjuta upp IT-utgifterna,. Ändå konstaterade han Indiens marknadspotential på lång sikt var enorm, och det förblev åtagit sig att investera på lång sikt.

Trots den ekonomiska avmattningen, SAP Indien hade ljusa fläckar inom mobil, som postat “tresiffrig” tillväxt och moln som såg “fyrdubbla siffror” tillväxt. Watts påpekade SAP växte moln abonnemangsintäkter snabbare än de flesta moln företag i regionen och förväntade drivkraften att fortsätta på lång sikt.

En annan positiv uppsving för IT-utgifterna kunde följa det kommande valet nästa år. “SAP anser både den nuvarande och den kommande nya regeringen är och kommer att arbeta effektivt med olika parter för att stabilisera och växa ekonomin. IT-utgifterna kommer att vara tillbaka till rätt tillväxtspåret och vi förväntar oss bra pipeline 2014”, säger Watts.

Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform

Är detta en ålder av Big OLAP?

DataRobot syftar till att automatisera lågt hängande frukt uppgifter vetenskap

MapR grundare John Schroeder steg ner, COO för att ersätta

SAP på HANA: där SAP vinner och hur den har missat det verkliga målet, SAP och HANA: 5 poäng råd för CIO, Son av CRM: moln försäljning, marknadsföring och service i 2013

Socialt företagande, Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform, stora datamängder, är detta en ålder av Big OLAP,? Big Data Analytics, DataRobot syftar till att automatisera lågt hängande frukt uppgifter vetenskap, stora datamängder, MapR grundare John Schroeder steg ner, COO för att ersätta