Shark Tank entreprenörer centralisera samarbete med Bloomfire

Lest mindre företag anser att sociala samarbetsverktyg är utom räckhåll, betrakta fallet med SURFSET Fitness, en tre-personers företag som använder Bloomfire plattform för att kommunicera affärskritisk utbildningsinnehåll till lärare runt om i USA.

SURFSET, som presenterades på Shark Tank dokusåpa för företagare, är en fitness strategi som bygger på sporten surfing. Inte alla har tillgång till vågor, men grundarna räknat ut ett sätt att använda de rörelser som är förknippade med att balansera på en bräda som en ganska allvarlig kropps träning, även om du är långt ifrån havet.

Även om det är ett litet företag, behöver SURFSET att kommunicera med ett nätverk av nästan 800 lärare, och Bloomfire har varit en integrerad del av företagets IT-strategi, säger Sara Ponn, chef för marknadsföring och utbildning för företaget.

Plattformen används för att dela träningsinformation för certifieringsprocessen, händelse marknadsföring tips, och andra material med studior över sex länder som använder sin inställning.

Vi lägger alla typer av undervisningsmaterial och marknadsföring idéer, och som ett resultat jag inte till e-post tränare eller studios direkt så mycket som jag gjorde i det förflutna “, sade Ponn.” Det hjälper oss att göra lärare känna att de är en del av laget, utan att ta en hel del av vår tid.

För mer perspektiv på hur tekniken används nu, se videon

Just nu, Ponn och bolagets grundare är de främsta författare, bidrar innehåll som delas. Men i framtiden, planerar de att utse ytterligare personer att erbjuda mer sakkunnig insikt och kunskap, samt att hjälpa Underlätta frågor.

Prissättningen startar på $ 200 per månad för upp till 25 användare. Men du kan också välja en plan som stöder obegränsat “elever” under en annan prissättningsmodell: prissättning för planen börjar på $ 600 per månad för de viktigaste administratörsrättigheter, kan du ytterligare författare för $ 4 per månad per person.

Bloomfire denna vecka lagt till nya funktioner, bland annat något som kallas flödet, som prioriterar innehåll och uppdateringar som individer se på plattformen. Det har också lanserat en Groups, som låter användare få information om specifika ämnen eller projekt.

 berättelser

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela

Bloomfire lugnar sökningar i Google Drive “röra” vid Mulesoft

SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, SMB, Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer, SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: betala för att spela