Skriva på språng med HP och FedEx

Affärsresenärer kan ha missat en nyligen tillkännagivande av FedEx och HP som gör det enkelt att skriva ut från en BlackBerry på många FedEx Office (tidigare FedEx Kinkos) platser. BlackBerry ägare kan hämta ePrint app från BlackBerry App World, som möjliggör trådlös utskrift från smartphone till skrivare i FedEx butiken.

HP ePrint hanterar e-postbilagor i Microsoft Word, Powerpoint eller Adobe PDF-format. helt enkelt öppna e-postmeddelandet med den önskade fäste (inget behov av att öppna den bifogade filen), välj Print från menyn alternativ, hitta önskad FedEx-kontor och du är klar. FedEx kommer att skicka dig en hämtning kod som du anger i maskinen vid den valda FedEx butik och utskrifts görs medan du väntar.

FedEx Office har andra sätt att skriva ut dokument, men detta är ungefär lika lätt som det blir med BlackBerry. Notera appen är gratis men tryckeriet är inte.

? CommBank samarbetar med Barclays för mobila betalningar, innovation fintech

Den Hyperledger Project växer som gangbusters

ANZ Bank att blanda tech verkställande däck

Visa att testa blockchain system för internationella penningöverföringar

Bank;? CommBank partner med Barclays för mobila betalningar, fintech innovation, säkerhet, Den Hyperledger Project växer som gangbusters, CXO, ANZ Bank att blanda tech verkställande däck, Bank, Visa att testa blockchain system för internationella penningöverföringar