Tibco s tibbr adderar möten integration

Tibco Software på onsdag lanserade tibbr Möten, som integrerar företagets konferens applikationer i det sociala företaget strömmen.

Ram Menon, ordförande i sociala nätverk på Tibco, sade att företagets plan var att låta tibbr att integreras sömlöst med webbkonferenser program företag har redan fått. Som ett resultat, Tibco integreras med ett klick för att WebEx, Skype och Google Hangouts.

Företagen har investerat kraftigt på att möta infrastruktur så att kunderna har meddelat oss att de vill ha integration “, sade Menon.” Vårt fokus ligger på företaget och vad kunderna tror.

Tibco s tibbr har rönt dragning genom att utnyttja företagets kärnmeddelanden teknik och integrera processdata, bäckar och utanför sociala nätverk.

I ett nötskal, tibbr Meetings uppdatering tillgänglig idag tillåter användare att vända sociala samtal i levande möten med en klick. Den rinnande gag med webbkonferenser och samarbetsverktyg är att det tar 20 minuter att sätta upp en 15 minuters möte. Gränssnittet ser ut så här.

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Apple ger iWork samarbetsfunktioner

Microsoft att nötkött upp Skypes gruppsamarbete förmåga att ta på Slack

Brasilianska regeringen skulle förbjuda Waze

Samverkan; Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, Apple ger iWork samarbetsfunktioner, samarbete, Microsoft att nötkött upp Skypes gruppsamarbete förmåga att ta på Slack, rörlighet, brasilianska regeringen skulle förbjuda Waze