Top iOS nyheten i veckan: Happy Apple Watch ägare, iPad / Apple Watch planerade inköp, 1970 bugg tillbaka

En undersökning av Apple Watch ägare visar hur nöjda de är med den första versionen av gadget. Över tre femtedelar av dem planerar att uppgradera till nästa version av Apple Watch sight unseen.

Källa: Appleinsider

Tidigare i år säkerhetsexperter hittat du kunde tegel en iOS-enhet genom att ställa in systemdatum till den 1 januari utfärdade 1970. Apple en fix för att stänga denna stora bugg. Det verkar felet är tillbaka som andra forskare säkerhets har visat att man kan använda en skurk wi-om nätverk för att infektera enheter med felet.

Det är en bra sak en hel del Apple Watch ägarna planerar att få en uppgradering som rykten visar att komponent beslutsfattare får order från Apple. Detta är bara ett rykte, men om sant det visar Apple förbereder sig för att producera en uppgraderad version av klockan.

Källa: Appleinsider

En ny rapport från raketbränsle visar att när det gäller planerade inköp i Mobile, Apple Watch och iPad är högt upp på listan. Tio procent av de tillfrågade planerar att få en bärbar kommer att få en Apple Watch, leder flocken. och 24 procent av potentiella tablett köpare kommer att få en iPad.

Källa: Appleworld Idag

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

Twitter reaktion på Apple Launch

Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch, och AirPods

Sista minuten iPhone 7 rykten pekar på vattentäthet, fem färger

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Apple, Twitter reaktion på Apples lansering, smartphones, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, rörlighet, Sista minuten iPhone 7 rykten pekar på vatten motstånd, fem färger

De flesta Apple Watch ägare kommer att köpa nästa version

Old iOS bugg tillåter infektion via Wi-Fi

Apple Watch två komponent order ryktas vara på gång

Rapport: iPad och Apple Watch populära planerade inköp