TransACT haffar femårs datacenter deal med Austrade

Den Australian Trade Commission, Austrade, har tecknat ett femårigt, AU $ 1.700.000 datacenter affär med TransACT.

Austrade sade att affären stödjer organisationens DataCenter och infrastrukturplaner, möjliggör för framtida tillväxt och ger organisationen med möjlighet att “allvarligt överväga” molninitiativ.

Samlokalisera våra center i Canberra säkrar vår datacenter framtid på medellång sikt, och låter oss dra fördel av nära-närhet, fiberanslutna centra, “Nick Woodruff, Austrade globala chef för IT-leverans av tjänster, sade i ett uttalande.” Detta ger oss arkitektoniska alternativ som inte är möjliga med vår nuvarande modell, med tanke på vår återställning anläggningen i Sydney.

Affären slogs under överinseende av den federala regeringens “Ready nu” panel för datacenteranläggningar, som förvaltas av finansdepartementet.

Den Trade Commission kommer att flytta in i anläggningar som redan används av 12 andra australiska statliga kunder, däribland finansavdelningen och CrimTrac den nationella informationsdelningstjänst för statligt, territorium, och federala brottsbekämpande organ.

TransACT sålde sin, Canberra fibernät till NBN Co för AU $ 9.000.000, i maj. Vid den tiden, det nät som omfattas 8500 lokaler med 4500 i rörledningen.

Enligt affären är TransACT grund för att slutföra byggandet av gropen och rör infrastruktur i nya egendomar fram till 2017, och sedan överföra äganderätten till NBN Co, som även får tillgång till kanaler över ACT.

Om den slutliga 4500 lokalerna är klara, höjer affären till AU $ 14 miljoner totalt.

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

NBN kommer att sätta Australien i en “ledande ställning”: Bill Morrow

Victoria syftar till fält av drömmar för lokal tech talang

Kvantberäkning kan ha gjort mål i Australian forskningsfinansiering runt

Enterprise Software, TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, NBN, NBN kommer att sätta Australien i en “ledande ställning”: Bill Morrow, Innovation, Victoria syftar till fält av drömmar för lokal tech talang, innovation, Quantum computing kan ha gjort mål i Australian forskningsfinansiering runt