Vad kan du göra med en HP webOS-powered skrivare?

Sam skrev tidigare om den senaste HP resultatrapport och en sak som var intressant från analytiker samtalet var att HP är ute efter att ta Palms webOS till skiffer och skrivare. Ja, du läste rätt, kan vi förvänta oss en webOS-drivna skrivare i framtiden från HP. Vid första anblicken kanske du frågar varför i hela världen skulle göra en sådan sak, men baserat på mina erfarenheter med Palm webOS och prova HP Photosmart webbaserad skrivare i butiken med en full pekskärm i färg och cool användargränssnitt jag kan faktiskt ser värdet i detta för HP.

Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär, Enterprise Software, HPE i samtal om att sälja av sin programvaruportfölj, Enterprise, HPE uppdaterar Vertica, ökar maskininlärning funktioner i Haven Ondemand

På HP Photosmart-skrivare Jag försökte ut min dotter och jag kunde skriva ut färg boksidor, skapa riktningar och skriva ut Google Maps söka efter filmtider och även beställa biljetter och mer. Palm webOS är en av de smartaste, mest intuitiva mobila operativsystem och det verkar faktiskt helt naturligt för mig att HP skulle ta detta UI till deras skrivare linje att väsentligt öka sina skrivarprodukter. Föreställ att använda nypa för att zooma in ett foto redaktör, skriva ut Google Maps riktningar, kontrollera dina kontakter eller schema med Palm Synergy och skriva ut data som du vill fysiskt dela med någon, ta en New York Times artikel och skriva ut det, och mer. HP kan ta vad de lärt sig på sin nuvarande webbaserad skrivare och få ut av det ännu mer med en solid mobila OS med en växande lista över program.

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär

HPE i samtal för att sälja sin programvaruportfölj

HPE uppdateringar Vertica, ökar maskininlärning funktioner i Haven Ondemand