Video av BlackBerry Storm 3 läckor till webben, kodnamnet “Monaco”

Specifikationerna för den kommande BlackBerry Storm 3 har läckt ut på webben.

Moln, moln mjukvarutillverkaren Coupa filer för $ 75.000.000 IPO, Enterprise Software,? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Funktionerna i enheten kodnamnet “Monaco”, innehåller en 1 GHz processor, 8 GB internt lagringsutrymme, och LTE stöd, nästa generations 4G mobilnät som stöder snabbare mobilt bredband

Det är också tänkt att köra sitt eget specifika operativsystem, som kan förgrenas bort från BlackBerry OS helt och dela samma programvara som BlackBerry Playbook. Detta är den dag som Playbook rapporterades kunna köra Android applikationer ovanpå det befintliga tabletten operativsystem.

Även om inte mycket är känt om Storm 3 Ännu förutom dess kodnamn tar enheten på samma kompakta “iPhone” som ser ut som den Storm 2 med en hög upplösning 800×480 pixel skärm, men innehåller en optisk styrplatta som alla moderna Kurva, Fet och Torch enheter har.

Det ryktas att Storm 3 kommer att säljas på T-Mobile och Verizon. I detta skede är Verizon mest troligt eftersom det har LTE infrastruktur på plats i Nordamerika.

Enligt V3 kommer Storm 3 också skryta med en 5 megapixelkamera med 720p inspelning, och därmed förmodligen spela också. Ställ leverans i september i år, kommer det att vara i tid för både tacksägelse och julhelgen.

Skulle BlackBerry Storm 3 fresta dig bort från en iPhone?

Cloud mjukvarutillverkaren Coupa filer för $ 75.000.000 IPO

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner