VMware lanserar samverkan bunt, kombinerar Socialcast, AirWatch bakverk

VMware på onsdag lanserade ett samarbete bunt som kombinerar AirWatch produkter med Socialcast program för att skapa en svit.

Samverkan; Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, Apple ger iWork samarbetsfunktioner, samarbete, Microsoft att nötkött upp Skypes gruppsamarbete förmåga att ta på Slack, rörlighet, brasilianska regeringen skulle förbjuda Waze

AirWatch den mobila device management arm VMware, satsar på att en större kanal närvaro och en knack för bunt kommer att stärka sin marknadsandel på en välbesökt marknad. VMware förvärvade AirWatch i februari 2014 och Socialcast i maj 2011.

se även: Jive VD Elisa Steele riktar mellanklass: Samverkan är inte en funktion ”

VMwares Collaboration Suite innehåller AirWatch innehåll Locker fil synkronisering och delningsverktyg, Socialcast företag sociala nätverk och AirWatch Video. VMware har använt tidigare förvärvade produkter för att integrera dem med allt från datacentret till front enheter.

Liksom de flesta suite ansträngningar, är planen att det finns en best-of-breed teknik stack från en leverantör. VMware sade samarbetet Bundle kommer aggregera innehåll över mobila enheter, ger skydd mot dataförluster, sända information identifiera experter och ansluta människor och processer.

Prissättning var inte tillgänglig.

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Apple ger iWork samarbetsfunktioner

Microsoft att nötkött upp Skypes gruppsamarbete förmåga att ta på Slack

Brasilianska regeringen skulle förbjuda Waze