Wal-Mart att börja sälja Dell-datorer 10 juni

Uppdatering: Några uppdateringar till tidigare inlägg, inklusive en hård datum. Dell bekräftade Wal-Mart affären till News.com och Reuters,. News.com rapporterar att Wal-Mart kommer att börja sälja Dell-datorer i helgen 10 juni prissatta i en bunt under $ 700.

Moln, Michael Dell tar ordförande plats VMware ombord, moln, Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden, Dell, Dell Technologies inlägg Q2 resultat, datacenter, Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

Citerar analytiker Samir Bhavnani, forskningschef vid Current Analysis West, skriver Steven Musil att Wal-Mart kommer att sälja Dimension E521 på mer än 3.000 butiker i USA

På posten, säger Bhavnani

Slutligen har Dell riktat en av sina huvudproblem genom att ge kunderna en chans att röra och känna sina produkter. Dell kommer att vidröra en massa människor som inte nödvändigtvis vill köpa en dator.

Detta är ytterligare en punkt att tänka på den ökande detaljhandel drumbeaten kring Dell. Som rapporterats i går, är Dells flytt till detaljhandeln bara en fråga om när det inte om.

Om Dells helgen på Wal-Mart är sant att det är en lansering som verkar väldigt tyst. Varför skulle du starta en detaljhandel ansträngning Memorial Day helgen och inte berätta för någon om det?

Michael Dell tar ordförande säte på VMware ombord

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Dell Technologies inlägg Q2 resultatet

Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar