Windows Update – Endless buffoonery

Jag upphör aldrig att förvånas, roade, underhållning och upprörda.

Enterprise Software, söt SUSE! ? HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Red Hat fortfarande planer på att vara Openstack företag, Enterprise Software, Från och med Linux i början, Linux, Linux överlevnadsguide: Dessa 21 program kan du enkelt flytta mellan Linux och Windows

Jag startat Windows 7 Stupor Edition på min Samsung NF310 i morse, och jag är säker på att jag inte har gjort det sedan någon gång före den senaste “Patch tisdag”, så jag tänkte att jag skulle installera patchar medan jag hade chansen. Jag gick till Windows Update, Sök efter uppdateringar, och efter en stor mängd stryk om, kom det tillbaka och informerat mig om att mitt system var aktuell. Det är uppenbart oriktigt, vilket inte förvånar mig mycket kommer från Microsoft, så jag bara höra det att gå kontrollera igen. Ännu mer stryk om den här tiden, under en mycket längre tid, och medan det var kämpar med att jag råkade lägga märke till ikonen för Windows Update i systemfältet. Jag flyttade musen till det, och det informerade mig om att Windows var ladda ned uppdateringar, 81% färdigt … Tja, åtminstone fann dem den här gången. Jag trodde. Men då även Windows Update lyckades överraska mig, vilket är ganska en bedrift med tanke på hur låg min åsikt om det är … Efter ganska lite mer tid, “Sök efter uppdateringar” som jag hade börjat för andra gången äntligen kom tillbaka och informerat mig om att mitt system var aktuell!

Bra jobbat, Microsoft, du gör ett spektakulärt bra jobb. Du måste vara så stolt över er, och kvaliteten programvara som du producerar och ta betalt för.

Samtidigt som jag har att skriva detta, ikonen i systemfältet dök upp en ballong som säger att nedladdningar har hämtats och är redo att installera. Huruvida det verkligen är sant är någons gissning. Jag kommer inte bli förvånad om jag går tillbaka till Windows Update och det säger mig en gång att det inte finns några uppdateringar att installera.

P.S. Efter att jag skrivit detta, Windows Update installerat “7 viktiga uppdateringar” och krävde en omstart. Jag startas, och sedan gick in för att titta på uppdateringshistorik. Medan jag gjorde som jag märkte att den fruktade uppdatering Ikon var tillbaka i systemfältet. Jag flyttade musen över det, och det sa “en Viktig uppdatering tillgänglig” !!!! Faktum är att en uppdatering som är så viktigt att det inte kan installeras tillsammans med de sju andra “viktiga uppdateringar”? Suck. Så jag låta det installera det en uppdatering, och hör och häpna, när det slutade det återigen krävde en omstart! Utmärkt, enastående, underbart, fantastiskt arbete, Microsoft. Det gör mig mycket glad om titeln Jag valde för det här inlägget

Substantiv 1. buffoonery, – agerar som en clown eller buffoonbuffoonery – agerar som en clown eller pajas clowneri, Harlequinade, japery, ofog, lättsinne dårskap, tomfoolery, vansinne, galenskap, dårskap, överseende, – dåraktig eller meningslösa beteende

Ah, det är precis vad jag menade – dum eller meningslösa beteende.

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

? Red Hat fortfarande planer på att vara Openstack företag

? Från och med Linux i början

Linux överlevnadsguide: Dessa 21 program kan du enkelt flytta mellan Linux och Windows